Amokabel logotyp

Jobba hos oss

Det finns flera bra anledningar till varför det är intressant och utmanande att arbeta hos oss. Vi erbjuder ett varierande arbete med goda möjligheter för personlig utveckling och att lära sig nya saker inom amokabel. Många av våra anställda har arbetat inom flera delar av vår koncern; från tillverkning, till kabelkonstruktion och försäljning.

Lediga tjänster just nu:

7/7-2017
MASKINOPERATÖRER:

Som maskinoperatör är din främsta uppgift att på ett effektivt och tillförlitligt sätt producera kabel i egen linje. Arbetet ställer höga krav på att du är lösningsfokuserad då du självständigt kommer behöva lösa problem.

Vi erbjuder gedigen utbildning hos oss och ett väldigt varierande arbete. För att passa i den här rollen är det viktigt att du är flexibel då ditt arbete efter introduktion kommer ske i skift. Skiften kan vara både dagtid eller nattid beroende på vad vi avtalar om vid anställningen.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare arbete inom industri. Du bör ha körkort och tillgång till egen bil.

Ansökan med meritförteckning samt personligt brev tillställs johan.kjellander@amokabel.com. Eventuella frågor angående tjänsten/bolaget besvaras under dagtid av Produktionschef Johan Kjellander, tfn 0481-508 92. Ansökningsperioden stänger den 29 juli.

Välkommen in med din ansökan! 

 

Är du intresserad av att arbeta hos oss. Då kan du skicka ditt CV här