Amokabel logotyp

Jobba hos oss

Det finns flera bra anledningar till varför det är intressant och utmanande att arbeta hos oss. Vi erbjuder ett varierande arbete med goda möjligheter för personlig utveckling och att lära sig nya saker inom amokabel. Många av våra anställda har arbetat inom flera delar av vår koncern; från tillverkning, till kabelkonstruktion och försäljning.

 

200110

amo installationskabel AB söker Säljare

 

amokabel är en skandinavisk koncern som tillverkar olika typer av kabel:

  • Installationskablar till bygg och fastighet sektorn
  • Luftledningar till kraftdistribution och infrastruktur sektorn
  • Specialkablar till allt från maskinbyggare till flyg och gruvindustri

Koncernen som grundades 1992 är privatägd och består idag av 9 bolag med över 200 anställda, med huvudkontor och fabrik belägen i Alstermo. Den årliga omsättningen uppgår till över 1 miljard SEK och koncernen växer med god lönsamhet.
 

amo installationskabel fortsätter att växa och därför behöver vi förstärka vårt team med en teknisk säljare. Som säljare kommer du att arbeta både mot den svenska och skandinaviska marknaden. Du deltar aktivt i det marknads strategiska arbetet med utveckling av kunder och nya produkter.

Tjänsten är varierande då din tid fördelas mellan såväl innesälj och utesälj samt viss teknisk dokumentation och rådgivning.

Vi ser gärna att du har erfarenhet som elektriker eller elingenjör med inriktning mot installationsdelen.
 

Vi vill att du har:

  • Kunskaper inom elinstallation
  • Ett plus om du har erfarenhet från att ha arbetat med sälj
  • Du bör ha goda egenskaper i både det svenska och engelska språket
  • Förmågan att arbeta självständigt, stark personlig drivkraft och är engagerad, kreativ och lyhörd i ditt förhållningssätt
  • Vi erbjuder dig en spännande roll i ett tillväxtföretag med goda möjligheter till personlig och professionell utveckling

Placeringsort är Alstermo och vi ser gärna att du är rotad i regionen, men vi är positivt inställda till att hitta flexibla lösningar som passar både dig och bolaget.

Vi har en företagskultur där vi samarbetar tätt och delar med oss av vår kunskap.
 

Ansökan
För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, vänligen kontakta Försäljningschef Therese Gill, dagtid +46 481 750 820 eller VD Jonas Ewing, dagtid +46 481 750 865. Skicka CV och kort personligt brev till hr.installation@amokabel.com

Sista ansökningsdag är 31/1-20

Välkommen med din ansökan!