Amokabel logotyp

Jobba hos oss

Det finns flera bra anledningar till varför det är intressant och utmanande att arbeta hos oss. Vi erbjuder ett varierande arbete med goda möjligheter för personlig utveckling och att lära sig nya saker inom amokabel. Många av våra anställda har arbetat inom flera delar av vår koncern; från tillverkning, till kabelkonstruktion och försäljning.

 


24/5-18.

amo installationskabel AB söker maskinoperatör på nattskift

Vi behöver förstärka med en maskinoperatör i vår tillverkning. Tjänsten är heltid, natt.

Vi vill att du är en glad och driven person som gillar att lära dig nya saker. Ett krav för tjänsten är att du har tidigare erfarenhet från produktion/industri. Då nattarbete inte alltid passar alla ser vi gärna att du som söker denna tjänst har tidigare dokumenterad erfarenhet av att arbeta natt.

Dessutom behöver du ha fullständiga gymnasiebetyg och goda kunskaper i svenska i både tal och skrift för att kunna förstå instruktioner och direktiv.


Skicka din ansökan (CV och personligt brev) till info@amokabel.com

Frågor om tjänsten besvaras av Produktionschef Ola Nilsson tel. 0481-750807 alt. VD Ann-Marie Erlandsson tel 0481-750800

Ansökningsperioden stänger 2018-06-30. (vi kallar löpande till intervju fram till dess)

Vi tillverkar alla typer av standardiserad installationskabel för den Skandinaviska marknaden. Genom stor flexibilitet i tillverkning och produktionsplanering, har vi möjlighet att erbjuda produkter av hög kvalitet för såväl professionella installatörer som hemmafixare, med garanterat kortast ledtid i branschen. Hos oss är ingen kund för stor eller för liten.

Vi skräddarsyr förpackningslösningar utefter behovet hos varje enskild kund, och arbetar gärna med egendesignade etiketter, tryck etc. på emballage. Genom ett varierat produktutbud återfinns våra kunder på olika marknader, vilket gör oss mindre konjunkturkänsliga och ger trygghet för anställda och kunder.