Amokabel logotyp

Jobba hos oss

Det finns flera bra anledningar till varför det är intressant och utmanande att arbeta hos oss. Vi erbjuder ett varierande arbete med goda möjligheter för personlig utveckling och att lära sig nya saker inom amokabel. Många av våra anställda har arbetat inom flera delar av vår koncern; från tillverkning, till kabelkonstruktion och försäljning.

 

9/3-20

Amo gruppen söker en verktygsmakare

 

Vi söker nu en verktygsmakare till vår underhåll och reparationsavdelning.

Avdelningen utför underhåll och servicearbeten på Amokabels maskinpark och har som målsättning att säkerställa en hög driftsäkerhet på maskinparken hos bolagen inom koncernen.
 

Det vi söker är en verktygsmakare för tillverkning av verktyg för extrudering till våra maskiner                                             

Du har lämplig teknisk/mekanisk utbildning på gymnasienivå eller liknande och behärskar svenska flytande i tal och skrift.


Du bör ha en yrkeserfarenhet av att arbeta som reparatör och goda erfarenheter och kunskaper i styrda svarvar, fräsar och även kunskap av gnist, svetsning är en stor fördel. Kunskaper inom el och automation är ett stort plus, men inget krav.


Ordinarie arbetstid för tjänsten är dagtid.


Vi erbjuder dig en spännande roll i ett tillväxtföretag med goda möjligheter till personlig och professionell utveckling. Placeringsort är Alstermo och vi ser gärna att du är rotad i regionen, men vi är positivt inställda till att hitta flexibla lösningar som passar både dig och bolaget. Vi har en företagskultur där vi samarbetar tätt och delar med oss av vår kunskap.


Ansökan:
För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, vänligen kontakta verkstadschef Andreas Sorttanen, dagtid, 0481-750846. Skicka CV och kort personligt brev till andreas.sorttanen@amokabel.com

 

Ansök senast den 3/4-20

Välkommen med din ansökan!