1 sep 2023

Amokabel expanderar till Tyskland med nytt försäljningskontor

 

Amo specialkabel har nyligen tagit ett betydande steg i sin globala expansion genom att öppna ett nytt försäljningskontor i Tyskland. Det nya kontoret kommer att fungera som en strategisk bas för att betjäna den tyska marknaden och ytterligare stärka Amokabels närvaro i Europa med fokus på specialkabelapplikationer.

"Genom att etablera oss i Tyskland kan vi erbjuda våra tekniska lösningar och korta ledtider för specialkablar till den största marknaden i Europa. Våra befintliga kunder kommer att få bättre service med lokala representanter från Amokabel", säger Henrik Blad, VD.

Det nya försäljningskontoret kommer att vara beläget nära Bremen och Thomas Miotk kommer att vara verkställande direktör för Amo specialkabel Tyskland. Thomas Miotk har lång erfarenhet inom kabelmarknaden överlag och besitter gedigen expertis inom området specialkablar.

Denna nya expansion markerar en spännande milstolpe för Amo specialkabel och öppnar dörrar till ännu mer framgångsrika samarbeten och möjligheter i framtiden.

 

För mer information, kontakta:

Henrik Blad - henrik.blad@amokabel.com