Jobba hos oss

Amokabel erbjuder en inkluderande arbetsplats där innovation och kreativitet uppmuntras. Detta skapar ett öppet klimat och en stark samhörighet bland våra medarbetare. Vi tycker att varje anställd ska ges möjligheten att utvecklas genom ansvar och utbildning för att växa både personligt och inom bolaget. För oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra och därav strävar vi alltid efter att det ska finnas en sund balans mellan arbete och fritid. 

Våra arbetsområden

Vi är en kabelindustri med specialister inom många olika områden. Varje anställd hos oss är en viktig del av vårt framgångsrika team där vi arbetar tillsammans för att driva innovation och kvalitet framåt. Här är några av de roller vi erbjuder på Amokabel.

Försäjning

Vi erbjuder service till alla våra kunder via telefon och mejl. Vi föreslår kabellösningar, skickar offerter och ger teknisk rådgivning.

Teknik

Designar och utvecklar nya kabelkonstruktioner. Vi arbetar med teknisk dokumentation, provkörningar samt är delaktiga vid lansering av nya produkter.

Reparation/Underhåll

Arbetar med underhåll, tillverkning, servicearbeten samt reparationer av våra maskiner. Vår målsättning är att säkerställa en hög driftsäkerhet hos alla våra tillverkande avdelningar.

Maskinoperatör

Ansvarar över våra maskiner i produktionen. Vi utför extrudering av kopparlinor och aluminiumlinor samt kabling av diverse olika konstruktioner.

Med hållbarhet i fokus

På Amokabel skapar vi en unik och inspirerande atmosfär där varje medarbetares bidrag gör verklig skillnad för planeten. Genom att använda energieffektiv teknik och främja hållbara arbetsmetoder strävar vi efter att minimera vår miljöpåverkan. Våra gröna initiativ, såsom återvinningsprogram och miljövänliga transporter, skapar inte bara en positiv inverkan på jorden utan ger också anställda möjligheten att vara en del av något större. Om du delar vår passion för hållbarhet och vill vara en del av ett engagerat team, väntar en spännande och miljövänlig arbetsplats på dig här hos oss!

Hur vi jobbar med hållbarhet