Amokabel logotyp
Sök

Aktuella tjänster

12/2/21

Senior säljare/KAM specialkabeldivisionen, Amokabel
 
Bygger du långsiktiga och hållbara kundrelationer? Är du energifylld, nyfiken och tekniskt intresserad? Vill du ingå i ett framgångsrikt team som representerar ett bolag med starkt tillväxt och hög lönsamhet? Amokabel söker en senior säljare för den svenska marknaden till vårt industrisegment.
 
Nu söker vi en tävlingsinriktad person till Specialkabeldivisionen, Amokabel. Vi har vuxit starkt sedan starten 1992 men mycket är fortfarande ogjort på den svenska marknaden. Vi designar, tillverkar och levererar specialkabel för svensk industri och omsätter ca 300 MSEK i vår division.
 
Rollen
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:

  1. Driva försäljningen från ax till limpa av specialkabel
  2. Att besöka befintliga och nya kunder samt genomföra behovsanalys, presentera kundanpassade lösningar, avtalsförhandlingar med mera
  3. Bygga varumärke, långsiktiga relationer samt representera bolaget på mässor med mera

 
Rollen innebär också:
Du kommer att ingå i ett mycket affärsdrivet team och tillhöra ett företag som har korta beslutsvägar och stor frihet under ansvar. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid som inleds med en provanställning på sex månader. Lönen består av en fast del och en provisionsbaserad del. Du får ett självständigt jobb i ett snabbfotat, internationellt företag med goda möjligheter till personlig och professionell utveckling. Du utgår företrädesvis från vårt huvudkontor i Alstermo, Småland eller från vårt säljkontor i centrala Stockholm.
 
Vem är du?
Du har stort kundfokus och är trygg i ditt affärsmannaskap, samt en lagspelare som vill vara en del i vårt framgångsrika team. Du bör ha god teknisk förståelse och lång erfarenhet från försäljning. Vi ser positivt på om du har kunskaper från elbranschen. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. God datorvana och att hantera officepaketet samt säljstödssytem ser vi som en självklarhet. Det är en stor fördel om du har teknisk utbildning men inget krav.
 
Vad vi erbjuder:
Hos Amokabel erbjuds du en attraktiv tjänst som senior säljare/KAM där du ansvar för flera stora kunder över hela landet. Mål sätts tillsammans med din försäljningschef/VD. Du får en gedigen introduktion till företaget, våra produkter och tjänster. Utöver en grundlön får du provision vilket skapar stora möjligheter till en brant löneutveckling. Du får även friskvårdsbidrag, tjänstebil och tjänstepension som medarbetare hos Amokabel.
 
Ansökan
Sista ansökningsdag är 2021-03-18, men vi tillämpar löpande urval, vilket kan innebära att vi tillsätter tjänsten före sista ansökningsdag.
 
Om du har frågor om tjänsten kontakta Henrik Blad, VD via +46 481 508 79 eller via mail henrik.blad@amokabel.com
 
Vi ser fram emot din ansökan!
 
Om Amokabel
Amokabel AB är en privatägd kabelkoncern med över 200 anställda och en omsättning på 1 miljarder SEK med mycket god lönsamhet. Vi arbetar med special, kraft – och installationskabel. Sedan tio år tillbaka äger vi och driver vatten, vind - och solkraftsanläggningar. Vi är 100% klimatneutrala. Huvudägaren är en stiftelse upprättad av grundarna och en del av våra vinster går till forskning och investeringar inom miljöteknik.
 
Huvudkontoret är placerat i Alstermo, Småland. Vi har försäljningskontor i Stockholm och dotterbolag i Norge, England och Australien.

 

13-1/21

Amo installationskabel AB söker Flödesledare

Amo installationskabel satsar vidare och siktar högre!
Nu söker vi dig som vill leda och optimera våra produktionsflöden. Som flödesledare så ansvarar du för den taktiska produktionsplaneringen, strategiska inköp av koppar och plast samt att utveckla våra leverantörer. 

Amo installationskabel växer snabbt, de senaste två åren med mer än 25% varje år. Vi är ett tajt team och för att passa med oss måste du i rollen vara analytisk och våga utveckla men aldrig vara rädd för att "hugga i" där det behövs. Produktionstaktik innebär för oss att hitta enkla regler och samband så att vår produktion flyter utan stopp eller för många byten i våra produktions och förpackningslinjer. Strategiskt inköp fokuserar på koppar och plast. Slutligen leverantörsutvecklingen berör alla våra leverantörer, enligt devisen vi kan aldrig bli bättre än vår sämsta leverantör.

Vi vill att du har:
Erfarenhet av produktions-/affärssystem, gärna Monitor.

  • Tidigare kunskap av Lean, samt produktionsförbättringar.
  • Du bör ha goda egenskaper i både det svenska och engelska språket
  • Förmågan att arbeta självständigt, stark personlig drivkraft och är engagerad, kreativ och lyhörd i ditt förhållningssätt
  • Vi erbjuder dig en spännande roll i ett tillväxtföretag med goda möjligheter till personlig och professionell utveckling

Placeringsort är Alstermo och vi ser gärna att du är rotad i regionen.

Vi har en företagskultur där vi samarbetar tätt och delar med oss av vår kunskap.

Ansökan

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Produktionschef Mattias Bror, dagtid, +46 481 750 838 eller Försäljningschef Therese Gill, dagtid +46 481 750 820. Skicka CV och kort personligt brev till hr.installation@amokabel.com

Urval av kandidater kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag är 26/2-2021


Välkommen med din ansökan!

Amokabel är en skandinavisk koncern som tillverkar olika typer av kabel:
•    Installationskablar till bygg och fastighet sektorn
•    Luftledningar till kraftdistribution och infrastruktur sektorn 
•    Specialkablar till allt från maskinbyggare till flyg, marin och gruvindustri

Koncernen som grundades 1992 är privatägd och består idag av 9 bolag med över 200 anställda, med huvudkontor och fabrik belägen i Alstermo. Den årliga omsättningen uppgår till över 1 miljard SEK och koncernen växer med god lönsamhet.