21 nov 2018

Einar Karlsen i pension

Efter nästan 8 år som anställd inom Amokabel (Kraftkabel AS) så väljer nu VD Einar Karlsen att gå i pension. Einar slutar sin tjänst den 11 februari 2019.

Einar började sin långa karriär på Brinchmann AS och sedermera var han under många år på Ensto Nor AS i olika funktioner. Med sin härliga entusiasm och tekniska kompetens inom luftledningsteknik så har Einar byggt upp ett stort förtroende för Amokabels lösningar på marknaden. Inte sällan var han ofta med, både i teorin och i praktiken och påverkade beslutsfattare samt installatörer för att förbättra och utveckla det nordiska och internationella området för luftledning. De sista åren arbetade Einar på flera av bolagets internationella marknader, bl a Indien, Uruguay och Oman. Einar är en väldigt omtyckt medarbetare inom koncernen och kommer vara saknad av anställda, kunder och partners. Vi önskar Einar stort lycka till i framtiden!  

I samband med att Einar slutar sin anställning så väljer Amokabel att omstrukturera sin sälj- och distributionsverksamhet i Norge. Från och med 2019 kommer det endast finnas ett bolag som representerar koncernen på den norska marknaden, vid namn Amokabel AS. Detta betyder att samtliga produkter som säljs- och/eller distribueras kommer gå vi detta bolag. VD för det nya bolaget blir Hermod Iversen.

Vår norska verksamhet fortsätter att växa och vi ser fram emot ett nytt spännande tillväxtår 2019!

Från v.t.h Filip Jidne, Jan Blad, Einar Karlsen, Erland Erlandsson ©amokabel