Philip Hancock - amo kraftkabel

Philip Hancock ansluter till Amokabel med många års erfarenhet inom elnätsbranschen, såväl från den lokala som globala marknaden.
Med Falun som utgångspunkt når Philip många av våra inhemska kunder effektivt, även resor i de nordligaste delarna av landet kommer att spela en central och viktig roll med bl.a. fokus kring belagd luftledning.
Försäljning på den svenska marknaden kommer kombineras med försäljning på export där Philip kommer röra sig brett över flertalet länder och marknader, både på befintlig försäljning samt nya marknader.


Välkommen till Amokabel Philip!

Tack!

Vad ser du som den största utmaningen med ditt uppdrag hos oss?

Jag har en ny spännande tid framför mig nu, i och med min nya anställning på amokabel. I och med att jag varit aktiv på den svenska kabel- och tillbehörsmarknaden i många år har jag ett stort kontaktnät i Sverige som är mycket positivt i min nya roll. Jag tror att den största utmaningen blir att jobba med exportmarknaden och att identifiera nya marknader och etablera nya partners för amokabel. Känslan av prestation för mig kommer när den första ordern levererats till nya kunder. Jag ser fram emot att samarbeta och utbyta erfarenheter med Amokabels kraftteam.

 

FAKTA:

Namn: Philip Hancock
Yrkesroll på Amokabel: Sales Manager
Bor: Falun
Innan anställningen på Amokabel: Jag arbetade 23 år Ericsson Cables/NKT cables i Falun, först på Produktionsavdelningen, därefter gick jag över till Kabelkonstruktion och de sista åren som Portfolio sales support.  Min senaste anställning var på TE Connectivity där jag arbetade med kabeltillbehör i 6 år som Accounct Manager.
Fritidsintressen: Jag har en aktiv fritid, bland annat åker och tävlar jag i Enduro (motorcykel), men håller också på med skidåkning, långfärdsskridsko, cykling mm. Sedan 3 år tillbaka har jag och min sambo ett fritidshus i Grövelsjön i norra Dalarna där vi tycker om att vandra, fiska, åka skidor mm.

Funderar du över något?

Vi har specialister inom alla områden och hjälper dig gärna om du har några frågor.
Kontakta oss