Stellan Ström - amo kraftkabel

Stellan började jobba hos oss som maskinoperatör 2011. Efter några år blev han befordrad till produktionstekniker. 2018 blev han produktionschef på vårt bolag som tillverkar belagd luftledning och blanklinor för mellanspänningsnätet, amo kraftkabel AB.

Vilken roll har du på amokabel?

Jag jobbar som produktionschef med tyngdpunkt på arbetsmiljö, personal och produktionstekniska frågor.

 

Berätta hur det är att jobba på amokabel.

Amokabel är ett stabilt och framgångsrikt företag som fortsätter växa år efter år. Det ger många medarbetare utvecklingsmöjligheter som person och karriär. Jag själv började som operatör 2011, sen som produktionstekniker och sedan 2018 jobbar jag som produktionschef. Amokabel har en platt organisation där ens röst hörs och man kan vara med och påverka.

 

Vilka är dina största utmaningar på jobbet?

En av mina största utmaningar är att ständigt förbättra vår arbetsmiljö. Det ligger även en stor utmaning i att rekrytera och utbilda personal så att bolaget kan fortsätta växa. 

 

Vad är det bästa med att jobba med det du gör?

Jag lär mig nya saker hela tiden och mixen av alla arbetsuppgifter. Jag har mina ansvarsområden men man kuggar i där det behövs och det ger en stor variation som gör att jag växt som person. Men givetvis även att se att de förändringar vi gör förbättrar vår kvalitet, produktivitet och arbetsmiljö. 

 

Namn: Stellan Ström

Yrkesroll: Produktionschef

Bor: I G:a Alstermo

Fritidsintressen: Har 4 barn men finns det tid över så kollar jag gärna om det nappar i ån.

Framtidsdrömmar:  En stor dröm skulle vara att ta med familjen på en jordenrunt resa.

Funderar du över något?

Vi har specialister inom alla områden och hjälper dig gärna om du har några frågor.
Kontakta oss